Föregående

Men vad konstigt, ingen har skrivit upp sig

Men vad konstigt, ingen har skrivit upp sig
Rösta plus Rösta minus Argpoäng: 281 (335 röster)

Cred: Sillen
Hittad: I Sandviken

Inlagd av Arga Lappen kl 07:46
Publicerat under På Stan-lappar


Kommentarer:

St ½vard sa (2010-06-03 09:51):

Då ska jag komma och urinera på din kattunga.

Jens sa (2010-06-03 15:49):

Sarkasm tagen till helt nya nivåer.

cecilia sa (2010-06-04 08:46):

hahaha sjukt skön snubbe/tjej som skrivit det där!
http://ceciliatipsar.blogg.se

johanna sa (2010-06-04 14:30):

jag skiter på din hundtunga

Loffe sa (2010-06-08 13:54):

uppenbarligen fake...tråkigt, tråkigt

sillen sa (2010-06-10 00:29):

"Loffe sa (2010-06-08 13:54):

uppenbarligen fake...tråkigt, tråkigt
"
vaddå fake???
Det var jag som tog bilden,och den satt brevid en postlåda jag delade ut tidning till!
Förstår inte alls hur den kan vara fake?

paffe sa (2010-06-13 22:43):

Shit vad sugen jag blev på att surfa in på Cecilias blogg nu. Vad fint att hon gör reklam på varje sida för den, så att man inte missar bloggen. Vem vill inte läsa om högaktuella Cecilia och hennes vardagsbestyr?

Swedish Chef sa (2010-07-07 15:25):

[Ingredienser]
1 liten hund (eller ½ stor hund)
[Saltlag]
2 l vatten
1,5 dl salt
0,5 dl råsocker
[Sås]
1 msk smör
2 st schalottenlök, finhackade
2 msk råsocker
1 dl hallonbalsamico
150 g hallon
4 dl vatten
0,5 dl koncentrerad kalvfond
1 msk maizena majsstärkelse
1 paket hela hallon
[Till hunden]
2 st paprika
1,5 krm cayennepeppar
1 dl vatten
[Potatis]
1,2 kilo potatis
1,5 msk rapsolja
1,5 tsk flingsalt
1 msk ströbröd
[Tillbehör]
1 paket haricots verts
1 paket hallon
1 Ta ut inkråmet och lägg i kylen. Blanda vatten, salt och socker i en skål. Rör tills salt och socker löst sig. Lägg hunden i lagen i en rymlig bunke eller i en plastpåse. Ställ kallt ca 1 dygn. Ta upp hunden och låt rinna av ordentligt. Bind ihop benen parvist med steksnöre. Lägg den i en ugnssäker form. Blanda paprika och peppar. Krydda runt om. Lägg hunden med bröstsidan ner och ställ in den på nedersta falsen i ugnen. Sätt ugnen på 175°.
2 Hetta upp smör i en kastrull och fräs lök och inkråm på medelvärme ca 2 min. Tillsätt socker och låt det smälta. Blanda ner balsamico, hallon, vatten och kalvfond. Låt såsen sjuda utan lock.
3 Sila såsen genom en finmaskig sil, pressa ur större delen av vätskan med en sked.
4 Häll av fettet när hunden stekts ca 40 min, vänd den med bröstsidan upp. Ställ tillbaka i ugnen och stek ytterligare ca 40 min. Ta ut den, höj ugnstemperaturen till 225° och häll av fett från formen. Häll vatten över hunden. Ställ in den i ugnen 10 min. Linda in den färdigstekta hunden i folie. Låt vila 30 min. Häll ca 1 dl av skyn i såsen.

blogg kommentarer via Disqus
© Arga Lappen
Vid intresse av att reproducera, publicera eller på annat sätt använda material från sidan, kontakta mig på emailadressen argalappen [at] hotmail.com.