Föregående

Nä, men det var min...

Nä, men det var min...
Rösta plus Rösta minus Argpoäng: 456 (550 röster)

Cred: wicked will
Hittad: Norrköping

Inlagd av Arga Lappen kl 11:23
Publicerat under Skyltar


Kommentarer:

Inspirerar sa (2010-01-31 14:33):

Du den var bra

[...editerad av admin]

Sweydia sa (2010-01-31 18:19):

Står han på näsan när han trimmar?

Och du inspirera, såg du ens vad det var du kommenterade? Kan nån sätta upp en arg lapp mot spammare?

Njala sa (2010-01-31 18:51):

Vem är det som säger att det är hundbajs......?

under cover sa (2010-02-01 10:32):

Man ska inte trimma den delen av hunden.

P S Vi kastar hundbajs på spammare.

/j sa (2010-02-02 08:23):

Sweydia, varför skulle han stå på näsan? En grästimmer modell större är rätt bra på att spruta upp saker till huvudhöjd och högre.

Blogg fran oknen! sa (2010-02-03 09:43):

Ansiktet? Serisot? Haha!

http://trollungeidubai.blogg.se/

Henrik C sa (2010-03-23 23:21):

skitbra

Swedish Chef sa (2010-07-07 15:31):

[Ingredienser]
1 liten hund (eller ½ stor hund)
[Saltlag]
2 l vatten
1,5 dl salt
0,5 dl råsocker
[Sås]
1 msk smör
2 st schalottenlök, finhackade
2 msk råsocker
1 dl hallonbalsamico
150 g hallon
4 dl vatten
0,5 dl koncentrerad kalvfond
1 msk maizena majsstärkelse
1 paket hela hallon
[Till hunden]
2 st paprika
1,5 krm cayennepeppar
1 dl vatten
[Potatis]
1,2 kilo potatis
1,5 msk rapsolja
1,5 tsk flingsalt
1 msk ströbröd
[Tillbehör]
1 paket haricots verts
1 paket hallon
1 Ta ut inkråmet och lägg i kylen. Blanda vatten, salt och socker i en skål. Rör tills salt och socker löst sig. Lägg hunden i lagen i en rymlig bunke eller i en plastpåse. Ställ kallt ca 1 dygn. Ta upp hunden och låt rinna av ordentligt. Bind ihop benen parvist med steksnöre. Lägg den i en ugnssäker form. Blanda paprika och peppar. Krydda runt om. Lägg hunden med bröstsidan ner och ställ in den på nedersta falsen i ugnen. Sätt ugnen på 175°.
2 Hetta upp smör i en kastrull och fräs lök och inkråm på medelvärme ca 2 min. Tillsätt socker och låt det smälta. Blanda ner balsamico, hallon, vatten och kalvfond. Låt såsen sjuda utan lock.
3 Sila såsen genom en finmaskig sil, pressa ur större delen av vätskan med en sked.
4 Häll av fettet när hunden stekts ca 40 min, vänd den med bröstsidan upp. Ställ tillbaka i ugnen och stek ytterligare ca 40 min. Ta ut den, höj ugnstemperaturen till 225° och häll av fett från formen. Häll vatten över hunden. Ställ in den i ugnen 10 min. Linda in den färdigstekta hunden i folie. Låt vila 30 min. Häll ca 1 dl av skyn i såsen.

jonatan sa (2010-10-24 04:21):

@Swedish Chef
du har så rätt ja sa till en hundägare me hund på södermalm/stockholm att tog hon inte upp skiten från trottoaren så skulle ja trycka ner den i halsen på henne! blev ett jävla liv om polisanmälan... bla bla bla

blogg kommentarer via Disqus
© Arga Lappen
Vid intresse av att reproducera, publicera eller på annat sätt använda material från sidan, kontakta mig på emailadressen argalappen [at] hotmail.com.