Föregående

Jag vet i alla fall var man skulle kunna stoppa upp en tia eller två

Jag vet i alla fall var man skulle kunna stoppa upp en tia eller två
Rösta plus Rösta minus Argpoäng: 1356 (1920 röster)

Snålrövens registreringsskylt hade nyligen råkat falla av vilket verkar reta gallfebern på den rabiata paragrafryttargrannen.

Cred: Snålröven

Inlagd av Arga Lappen kl 11:20
Publicerat under Garagelappar


Kommentarer:

Grove Ove sa (2008-11-28 11:29):

Jobbigt att inte kunna skriva "G".

Szara sa (2008-11-28 11:54):

Var fan är trängselskatten en tia eller två?

Den är ju som lägst en tia, men man ska ju ut också och förmodligen inte bara en gång i sitt liv.

Förutom detta har den person större problem, som måste skriva kassa lappar på andras bilar om trängselskatt, när det egentligen är så att den är avundsjuk på den fina bilen.

Orka folk!

Kan förresten hälsa att det inte blivit det minsta bättre i kollektivtrafiken sen trängselskatten infördes. Däremot har det blivit trängsel så inihelvete.

Jävla skatthelvete =(

Zelest sa (2008-11-28 12:02):

Måste vara skönt att kunna bli arg på sådana små saker. Det måste betyda att den personen inte har råkat ut för så stora bekymmer i livet.

Crille sa (2008-11-28 13:07):

Nu är det så att bilarna plåtas både fram och bakifrån. Anledningen till att man inte har skylt frampå är för att slippa bli tagen av en hastighetskamera...

Jag sa (2008-11-28 15:27):

Mig veterligen är det bara Stockholm som har trängselskatt i Sverige. Och just därför tog det en bra stund att fatta denna skylt. Vi är 8 miljoner som INTE bor i Stockholm.

Skattmasen sa (2008-11-28 16:10):

Det är klart att bilägaren är en "snålröv", eller rättare sagt ett riktigt arsel! Han har plockat bort skylten och säger sedan "råkat falla av"! Bullshit! Hur ofta händer det?, lika vanligt som att solen slocknar!

Säkerligen har han åkt omkring så under lång tid, och sedan har en hygglig medborgare tröttnat på att ha skattesmitare i sitt kvarter.

Och änne troligare är det att han är en fartdåre också, han har säkert undanhållit oss massor av fortkörningsböter genom att passera kamror utan nummerskylt och med solskyddet nere! Nä! Om han har satt dit skylten igen, ta reda på vem han är och dra in körkortet och bura in honom i finkan på livstid!

Maskatten sa (2008-11-28 23:39):

Jag håller med "Skattmasen"! Förmodligen så rånar han även pensionärer i parken! Och kidnappar barn som han säljer till u-länder! Och klubbar sälbäbisar!

storfiskaren sa (2008-12-01 08:44):

Vem tror han att han är ijentligen?
En jävla bäserswittser som kan jöra som han vill. Jag skulle tro att han dödar fiskar också. Han jobbar säkert svart ochså. Man vet ju hur sånna där är!
Nej, såna här busar måste stoppas i tid. Det är såna som han som gör att skatten måste höjas och att arbetslösheten ökar varje dag. Hade skatten betalats så hade skolan varit bättre och bussarna hade gått i tid när jag ska till Systemet och köpa Carlbärg Ekksport
Upp till kamp!

Skamtasen sa (2008-12-02 02:23):

Det var det roligaste jag läst på länge Maskatten! Jag håller med att det kan bli lite för mycket övertolkningar av en avsaknad nummerplåt. )

G sa (2008-12-03 14:18):

Haha, vilken patetisk människa som skrivit lappen, om man har tid och ork att uppröras av sådant sitter man nog hemma och cashar in socialbidrag och ägnar all sin tid åt att spionera på grannarna.

Låssaspoliser är bland det värsta jag vet.

Gradiant sa (2009-04-22 23:50):

Varöfr blir folk så sura!?
Trängselskatten har genomförts på ett mycket kontigt sätt och rent av odemokratiskt. Så det är inte mer än rätt med lite civil olydnad. Dessutom bilens bakre skylt kanske inte kan fotas till följd av sin placering.
Bra gjort. Däremot dåligt om tanken är att slippa fartkamerorna. Det är bara oansvarigt.

PowerPer sa (2009-10-06 21:21):

@ Snålröven:
Du kan väl vara så pass ärlig i alla fall och tillstå att skylten inte alls "råkat falla av"? Vilken anledning du valt som motiv till att montera bort den skiter jag i, men stå för det du har gjort i alla fall!

PS Om jag stoppar dig ute i trafiken så får du böter, oavsett vilken lam ursäkt du drar då... -)

gillarinterödgrönt sa (2009-10-10 20:10):

Jag tycker han gör helt rätt som undanhåller den största skurken i Sverige, dvs Staten en massa pengar som bara går till värdelösa statsanställda samt folk som är för lata för att jobba. Kom inte med en massa påståenden då jag känner alldeles för många som trygghetsknarkar och slingrar sig ut allt vad heter arbete som erbjuds dom tills det är slut på a-kasse perioden då man jobbar exakt så mycket så man kan få en ny period alternativt fixar en snygg sjukskrivning.

Dessutom som någon tidigare sade, kollektivtrafiken har bara blivit sämre och trängre.

Mer skattesmitning!!! Mer egoism!!

Frank_Robetson sa (2009-12-14 15:41):

Skyddar även mot aschyvärda fartkameror.

runaway5 sa (2010-01-27 16:45):

De som finner det dåligt att ta bort skylten för att skydda sin personliga integritet kan lämpligen flytta till tex nordkorea där lagar, regler och politik torde stämma med de åsikter de uttrycker. Har själv infällbar.

Knappen sa (2010-06-18 04:20):

Till runaway5:

Du borde kanske flytta till Nordkorea och inse hur stor frihet du faktiskt hade här i Sverige. Din personliga integritet kränks knappast utav att du har en skylt på bilen.

Om du följer din egen logik borde du heller inte ha något ID-kort, pass eller bankkort, inte vara medlem i några föreningar eller klubbar, inte ha några medlemskort, inte ha något telefon-, tv-,bredbands- eller elabonnemang och dessutom alltid gå i förklädnad när du rör dig ute bland andra människor.

Du vill ju inte att någon ska kunna kränka din personliga integritet.. )

blogg kommentarer via Disqus
© Arga Lappen
Vid intresse av att reproducera, publicera eller på annat sätt använda material från sidan, kontakta mig på emailadressen argalappen [at] hotmail.com.