Föregående

Ett säkert vårtecken

Ett säkert vårtecken
Rösta plus Rösta minus Argpoäng: 250 (396 röster)

Cred: Veronica T

Inlagd av Arga Lappen kl 12:09
Publicerat under Gårdslappar


Kommentarer:

Flandran sa (2009-04-27 16:28):

Håller mest med personen som skrivit med bläck! Finns saker som är 10000 gånger värre än hundskit, och jag är trött på folks tjat om det. Men visst... Självklart har man ett ansvar som hundägare att ta upp efter hunden. Är själv stolt hundägare till 2 hanhundadr och jag ser alltid till att ha påsar med mej när vi går ut! Så till alla er som gnäller på hundskit: ALLA hundägare är inte oansvariga...

.... sa (2009-04-27 16:42):

Det är så jävla tröttsamt med folk som tror att man inte kan ta upp saker utan att ha målet att finna lösningen till världssvälten.

Naturligtvis skall man kunna även gå på dom mindre (men ack så jävla irriterande) sakerna som gör livet lite surare eller gladare.

Jag slår vad om att personen som skrivit i bläck är en sådan som jämt flikar in:
"- Öhhhöhööffrrr. Dagens i-landsproblem!!!! ÖHHH", så fort något diskuteras som inte berör inbördeskrigen i Uganda.

Hundägare får ta upp efter sig. Så är det. Kan man inte sköta sin hund så skall man inte ha en.

nollråtta sa (2009-04-27 17:03):

...men kattägare slipper undan.

Jenny sa (2009-04-27 17:05):

Till bläckskrivaren - om det nu bara är lite hundskit, varför inte plocka upp det då?

Henrik sa (2009-04-27 18:05):

Ja nog är det ett säkert vårtecken alltid. Man kan verkligen se och förstå lappskrivarens frustration.

VHC-bloggen sa (2009-04-27 19:42):

Är själv hundägare och håller helt med personen som skrivit lappen. Blir vansinnig att andra hundägare inte plockar upp efter sina "darlings" och ännu mer förbannad när jag trampar i det. Det är äckligt ju!
Och nej, jag plockar inte heller upp alla gånger. Skiter min hund under en buske, i ett dike eller i skogen (utanför stigen) då skiter (pun intended) jag i det faktiskt... :)
Personen som skrivit med bläck låter som en riktig surkärrig tycker jag

ellie sa (2009-04-27 20:29):

håller med jenny där. o de är ju bara de som känner sig träffade som blir sura /och river ner lapparna, är det så svårt att plocka upp din hunds bajs? / DITT ludd ur torktumlaren? om du nu tycker att det är väl inget, varför gör du inte det själv då?

fiälla sa (2009-04-27 22:11):

Håller med bläckskrivaren. När det gäler de stora frågorna här i världen, de som verkligen ställer till det, då är man för lat för att ens försöka göra någonting åt saken. Men om någon trampat i hundskit är det inga problem att skriva insändare, sätta upp posters, skriva lappar och plasta in, etc för att rädda sina smutsiga skosulor.

dafsdf sa (2009-04-27 22:37):

fiälla: Borde inte du försöka hindra världssvälten istället för att kommentera på humorsidor...?

Det får ju tydligen inte finnas olika nivåer på vad som kan diskuteras eller uppröra någon. Endast skall tydligen det värsta av det värsta här i världen kunna lösas.

Har du verkligen tid att sitta vid datorn alls? Borde du hänga borta vid Gaza och lösa deras problem?

Det måste vara skitkul att ha dig vid bordet på en middag....

fjälla sa (2009-04-28 22:26):

dafsdf: bara för att jag är engagerad i saker jag anser viktiga, betyder det inte att jag är befriad från humor och endast gillar att se nyheterna på tv. Nej jag ser ut som en helt vanlig människa och jag agerar varken konstigt eller utstickande på middagar. Däremot ser jag det fullständigt onödigt att lägga energi på arga lappar pga lite hundskit. Men det är ju å andra sidan det som gör den här sidan så fantastiskt rolig! Trevlig kväll.

airaM sa (2009-04-29 00:53):

Hahaha. dafsdf's kommentar är ju helt fenomenal. Så jävla träffsäker.
fiälla/fjälla - Du är rätt virrig alltså. Vad fan gör du här??

majkutt sa (2009-04-29 06:08):

Faktiskt, Fjälla. Säg upp dig från ditt jobb som du antagligen inte har. Köp en enkelbiljett till Gaza och stanna där tills situationen är löst.

Ozjeppe sa (2009-04-29 13:35):

Den här kommentarstråden är smått fantastisk, vilken underhållning!

Pajson sa (2009-05-02 20:02):

Vilken kommentar "Hela världen brinner"...?
Ojojoj, människan glömde ta sina piller igen :)))

Nödig sa (2009-05-27 18:32):

Vad jag saknar:
"hittar inte din adress. Lämna gärna den, så lovar jag att komma hem till dig å bajsa!"

kattägare sa (2009-06-10 16:49):

sånt där blir jag så himla irriterad på jag är själv hundägare men har också två katter och jag har en enda gång fått någon som klagat på mina hundars skit men jag fattar inte varför alla bara klagar på allt hund skit när det finns ännu mer kattskit som ligger överallt. alla hr ju utekatter som får gå och kissa och bajsa i sandlåder och i buskar. Själv är mina katter innekatter..

Vart!? sa (2009-06-13 00:58):

Detta var vid aspudden!

V70 Limited sa (2009-07-07 02:29):

Har aldrig hajat prylen me en skog av utropstecken!!!!!! Tyder ba på taskig uttrycksförmåga. Brainet räcker liasom inte riktigt till.

Jenny sa (2009-07-17 15:55):

Jag vet att det här antagligen inte påverkar era liv så värst mycket i Sverige, men ni har faktiskt ingen aning om hur lyckligt lottade ni är angående den här hundskitsfrågan.
Jag bor i Frankrike nu sen snart ett halvår tillbaka, och här finns det hundar, och hundskit, alla har en hund som springer runt okopplad mitt i stan, alla hundar skiter varän dom önskar, mitt i stan, och INGEN bryr sig om att plocka upp efter sin hund. Jag har hört talas om att det finns folk som faktiskt jobbar med att plocka upp hundskiten med en specialbyggd dammsugare, men jag har aldrig sett bevis på att dom faktiskt existerar...
I Sverige så har jag både sett och hört folk som klagat sig blåa i ansiktet över den här frågan, och jag vet därför ungefär vilken kvantitet av hundskit vi pratar om, och det är knappt 10% av den hundskit som ligger på gatorna i centrum härnere...
Så ja, jag håller med dom flesta kommentarerna, om nu hundskit är en sån liten grej jämfört med all annan misär som finns i denna värld, varför kan man då inte bara lägga dom tio sekunderna det tar att faktiskt plocka upp skiten?

f.d kattägare sa (2009-09-04 13:41):

kattägare: det händer oerhört sällan att man måste kryssa mellan kattskitarna när man är ute och går, faktum är att det aldrig hänt mej, katter gräver ner sin skit == mycket mindre problem..

Peppar sa (2009-10-12 01:31):

Jag tycker bläckskrivaren var rätt rolig.
Varför? Jo, för personen beter sig som en idiot. Han/hon äger säkert en hund som den inte plockar upp ifrån. Denna verkar också tro att vi alla kan lösa världsproblem och att en hundbajs på gården inte är något emot hungersvält i Uganda. Visst, hade det vart på samma jävla plats hade det inte vart något men nu har vi inte Uganda här.
Hade gladeligen tryckt ner min egna skit i bläckskrivarens brevlåda eller liknande.

V70 Limited: "Brainet räcker liasom inte riktigt till". Tydligen räcker inte "brainet", som du så fint uttrycker dig, till för att varken kunna stava eller använda korrekt svenska.

Pzycho sa (2009-11-20 02:34):

f.d kattägare: nä d e tur att man inte behöver kryssa mellan kattskitarna för då hann man aldrig till apoteket för att köpa maskmedicin till sina småbarn som tuggar i sig skiten i sandlådorna.

blogg kommentarer via Disqus
© Arga Lappen
Vid intresse av att reproducera, publicera eller på annat sätt använda material från sidan, kontakta mig på emailadressen argalappen [at] hotmail.com.