Föregående

Inte en smula logik i den här brödtexten

Inte en smula logik i den här brödtexten
Rösta plus Rösta minus Argpoäng: 121 (195 röster)

Att bena ut sambanden här är inte helt lätt: Bröd kastas --> blommor till ett värde av 100kr samt en krokus går sönder --> råttorna uttrycker förnöjsamhet. Är det bara jag som inte riktigt hänger med? Är det råttorna som ätit upp krokusen? O.s.v.

Cred: Heidi

Inlagd av Arga Lappen kl 18:18
Publicerat under Språkpolislappar


Kommentarer:

Jessica sa (2008-08-20 11:02):

Råttorna som slängs ut genom fönstret trivs. (Allt för djuren ni vet.) Fast det är förbjudet att slänga ut dem genom fönstret... Har jag tolkat rätt? =P )

Meg sa (2009-02-26 22:53):

Men...Den här är ju väldigt logisk och inte felskriven på något sätt. Han/hon har ju bara förkortat för att få plats med allt.

Svenne sa (2009-05-15 16:26):

ge igen..Knäck 2 ägg i en burk med lock..häll i 2 dl mjölk låt stå med väl på skruvat lock i 2-3 veckor..(Obs ej nära ditt eget hem)..Gå sen till Problemgrannen skruva bort locket och häll in Jäsningen genom brevlådan.Lght måste därpå saneras 1-2 månader Obs .. Skriv inga Arga lappar innan Attentatet då skuldbördan lätt spåras tebaka till Attentatsmannen

blogg kommentarer via Disqus
© Arga Lappen
Vid intresse av att reproducera, publicera eller på annat sätt använda material från sidan, kontakta mig på emailadressen argalappen [at] hotmail.com.