Föregående

Kiss? Lick it up!

Kiss? Lick it up!
Rösta plus Rösta minus Argpoäng: 318 (378 röster)

Nån mer än jag som börjar att nynna på Kiss låt Lick it up efter att ha läst den här arga lappen?

Cred: Anonym
Hittad: I hissen någonstans i ett hyreshus i Sverige

Inlagd av Arga Lappen kl :
Publicerat under Trapphuslappar


Kommentarer:

Matilda sa (2010-10-04 17:19):

Väldigt rasistisk lapp :(

uddevallaren sa (2010-10-04 18:04):

matilda nu skojar du väll??? det e ju inget rasistiskt med den... :S

Nisse Hult sa (2010-10-04 18:40):

Och VAR, exakt VAR är den rasistisk?!

autograph sa (2010-10-04 23:59):

Jag gissar att det 'rasistiska' avser "Jag vet vart din brevlåda bor!"

Swedish Chef sa (2010-10-05 11:42):

[Ingredienser]
1 liten hund (eller ½ stor hund)
[Saltlag]
2 l vatten
1,5 dl salt
0,5 dl råsocker
[Sås]
1 msk smör
2 st schalottenlök, finhackade
2 msk råsocker
1 dl hallonbalsamico
150 g hallon
4 dl vatten
0,5 dl koncentrerad kalvfond
1 msk maizena majsstärkelse
1 paket hela hallon
[Till hunden]
2 st paprika
1,5 krm cayennepeppar
1 dl vatten
[Potatis]
1,2 kilo potatis
1,5 msk rapsolja
1,5 tsk flingsalt
1 msk ströbröd
[Tillbehör]
1 paket haricots verts
1 paket hallon
1 Ta ut inkråmet och lägg i kylen. Blanda vatten, salt och socker i en skål. Rör tills salt och socker löst sig. Lägg hunden i lagen i en rymlig bunke eller i en plastpåse. Ställ kallt ca 1 dygn. Ta upp hunden och låt rinna av ordentligt. Bind ihop benen parvist med steksnöre. Lägg den i en ugnssäker form. Blanda paprika och peppar. Krydda runt om. Lägg hunden med bröstsidan ner och ställ in den på nedersta falsen i ugnen. Sätt ugnen på 175°.
2 Hetta upp smör i en kastrull och fräs lök och inkråm på medelvärme ca 2 min. Tillsätt socker och låt det smälta. Blanda ner balsamico, hallon, vatten och kalvfond. Låt såsen sjuda utan lock.
3 Sila såsen genom en finmaskig sil, pressa ur större delen av vätskan med en sked.
4 Häll av fettet när hunden stekts ca 40 min, vänd den med bröstsidan upp. Ställ tillbaka i ugnen och stek ytterligare ca 40 min. Ta ut den, höj ugnstemperaturen till 225° och häll av fett från formen. Häll vatten över hunden. Ställ in den i ugnen 10 min. Linda in den färdigstekta hunden i folie. Låt vila 30 min. Häll ca 1 dl av skyn i såsen.

slumdog sa (2010-10-05 18:15):

Borde inte denna ligga i hisslappar?

snoppen sa (2010-10-05 20:06):

[Ingredienser]
1 redneck
1,5 dl copypasta

1 Ta fram rednecken och skjut honom. Slakta liket och krydda köttet med copypastan. Grilla över öppen eld.
2 Servera med en burk Norrlands guld.

Daniel sa (2010-10-06 22:54):

Don't wanna wait 'til you know me better......

Förstående sa (2010-10-10 16:36):

Jag förstår denna lapp, hade reagerat likadant fast hade även kontaktat både hyresvärd och socialen. Har dock en känsla av att de som lappen gäller inte kan förstå den pga språksvårigheter.

Ali sa (2010-10-11 14:01):

Förstående, du e rasse ja svär!

T sa (2010-10-20 13:33):

Lustigt att man kräver att folk ger sig till känna när de inte själva kan skriva vem de är på lappen.

TheWhale sa (2011-02-12 06:48):

Hihihi...Swedish Chef...Jag gillar din kommentar, 10.000%!!! Thank You ! jag vill också tillägga en kommentar till insändare "KISS? Lick It Up!".....Ett tips från mig till dig, leta på SAOL(Svenska Akademiens Ordlista)......Du skriver "Dem"! Vad, eller vem betyder "DEM"??? DET FINNS INGET ORD(DEM..?!?!?!) I VÅRT SVENSKA SPRÅK...SVENSKA!!! Bor Du i Sverige...Lär Dig skriva innan Du lämnar en kommentar här!!!

Man undrar ju... sa (2011-03-11 23:58):

TheWhale.....Du fick definitivt inte MVG i svenska när du gick skolan. Det finns många personer som skriver "dom" instället för "dem" även fast "dem" är den korrekta stavningen. Så ta dina "smarta" kommentarer och kolla upp alla fakta innan du kommenterar nästa gång. Stupid.

P.S: Du borde nog inte kritisera andras stavning förrän du själv har lärt dig att stava korrekt...

blogg kommentarer via Disqus
© Arga Lappen
Vid intresse av att reproducera, publicera eller på annat sätt använda material från sidan, kontakta mig på emailadressen argalappen [at] hotmail.com.