Föregående

Jag som trodde det var en bra grej att vara "in the zone"

Jag som trodde det var en bra grej att vara
Rösta plus Rösta minus Argpoäng: 486 (608 röster)

Cred: phade
Hittad: Utanför ICA-butik

Inlagd av Arga Lappen kl 10:54
Publicerat under Arbetsplatslappar


Kommentarer:

Leverantören sa (2009-03-06 20:52):

Hade en kollega som skrev en liknande lapp, med den lilla skillnaden att bilen redan var påkörd, stod iofs inte kvar i lastzonen heller =)

Fd. lastbilschaffis sa (2009-03-10 14:22):

lastbilschaffisar brukar vara sura både på lapplisor som inte lappar ordentligt och ofta i just lastzoner och på bilister som "skulle bara" parkera i typ en timme :)

roadrunner sa (2009-03-12 16:06):

bonuspoängen går ovakortat till ", och dig". Det kallar jag punktmarkering.

tant Praktikant sa (2009-05-04 06:07):

Påminner om när jag gick transport och hade praktik på ett åkeri. Jag och min handledare kom till en mindre gata i stan och skulle lämna av lite grejer, och en bil givetvis står i lastzonen.
Handledaren tar då och skriver en lapp " Det här är en lastzon, din jävla idiot!" och går ut för att sätta den på bilens ruta.
Precis då kommer bilägaren och ska åka igen, så handledaren säger "Vad bra att du kom!", läser högt vad som står på lappen och kommer tillbaka in i lastbilen.

Respekt.

Gnitset sa (2009-05-04 10:47):

Då kan jag tillägga att lastzoner inte bara e till för lastbilar, utan det e lika ok för en personbil att stanna där för att lasta och lossa.

nattugglan sa (2009-06-24 06:38):

Märkligt likt min handstil, tillhör att jag en tid jobbade som budchaufför och en bil hade ovettet att ställa sig natt efter natt precis där jag med stort besvär backat in och i rädsla för att bli ersättningsskyldig för uppskrapning av en eller annan tankesvag individs oförmåga att lösa parkeringsbiljett och parkera på påbjuden plats.. Häftigt temprament och ilska kan tillstå under upprepade irritationsmoment..

blogg kommentarer via Disqus
© Arga Lappen
Vid intresse av att reproducera, publicera eller på annat sätt använda material från sidan, kontakta mig på emailadressen argalappen [at] hotmail.com.