Nyheter

Arkivet överfört

 

Nu finns alla de gamla inläggen från www.arga-lappen.blogspot.com även i arkivet här på argalappen.se. De gamla kommentarerna har dock inte hängt med i flytten, så ni är välkomna att bidra med nya!

Lappen har kommentarer


Kommentarer om kommentarsfunktionen

 

Många har hört av sig och undrat varför man inte kan kommentera inläggen på nya sidan. Detta har man faktiskt kunnat göra genom att klicka sig vidare via inläggsrubrikerna. I och med att denna variant inte verkar ha fungerat så bra finns det dock numera en kommentarslänk längst ner på varje inlägg. Nu är det alltså upp till bevis för alla gnällspikar!

Lappen har kommentarer

Nu är nya sidan igång

 

Som ni ser har publiceringen av Arga Lappen nu kommit igång på den nya domänen www.argalappen.se. Hoppas ni gillar det nya utseendet och känner igen er i upplägget. Fler funktioner kommer att byggas in i sidan allt eftersom.

Alla gamla inlägg från www.arga-lappen.blogspot.com kommer så småningom även att återfinnas i arkivet på argalappen.se, men ni får ha lite tålamod med detta tidskrävande arbete. Tills vidare kan ni fortsätta att besöka den gamla sidan och frossa i det senaste årets lappskörd om inte er hunger blir stillad av de dagliga inläggen här!

Hör av er med kommentarer. Kommentera gör man numera genom att klicka på inläggsrubriken och scrolla ner om nu någon missat detta...

Lappen har kommentarer

Sida 1 2 3


© Arga Lappen
Vid intresse av att reproducera, publicera eller på annat sätt använda material från sidan, kontakta mig på emailadressen argalappen [at] hotmail.com.