Nyheter

Arga Lappen 2.0?

 

Sju av tio som har bredband i hemmet har ett trådlöst nätverk. Tydligen har 'Arga Lappen'-fenomenet spridit sig till den digitala grannsfären enligt ett pressmeddelande från TeliaSonera.

Det hela baserar sig på den aktuella tävlingskampanj som Telia har där man ska skicka in namnet på sitt trådlösa nätverk. Enligt Ola Karlsson, språkvårdare på Språkrådet och jurymedlem i Telias tävling, håller bredbandsnamnen på att ersätta arga lappar i hissen eller i tvättstugan. Han har hittat flera exempel på arga nätverksnamn riktade mot störande grannar.

Dags att ta reda på om detta verkligen är så vanligt eller om det används som bränsle i en PR-kampanj. Är det verkligen möjligt att en sån 'digital arg lapp' kan mäta sig med den 'analoga arga lappen'? Hur många sitter egentligen och kollar av vad grannarnas nätverk heter och hur ofta? Känns som att det är ett lite väl anonymt sätt att förmedla arga 'lappar' på...

Vi söker nu efter dig som hittat ett argt namn på ett trådlöst nätverk i din närhet. Skicka isåfall in en skärmdump där man kan läsa ut namnet på nätverket.

- Skicka in bilden i JPG eller PNG format
- Ange 'Bidrag trådlöst' som ämne i ditt mejl
- Försök hålla bildstorleken under 200 kb
- Ange gärna var du hittade nätverket
- Glöm inte att ange ditt alias för Cred. och ev. adress till din hemsida

Skicka bilden till argalappen [at] hotmail.com (byt ut [at] mot @ i epost-adressen).

Lappen har kommentarer


Kung Markatta och ekologiska produkter

 

Jag fick nyligen några nya produkter från Kung Markatta till kontoret som jag skulle smaka och lämna någon form av utvärdering på. Har försökt och försökt att hitta någon arg lapp som kan kopplas till ekologiska produkter, men förgäves! Försökte då fejka en arg lapp men kunde inte komma på något argt att skriva...det var helt enkelt riktigt bra produkter. De produkter jag smakade var Aprikoser, Chokladmandlar, Gourmetknäcke Ost & Pumpafrön. Allihop såklart ekologiskt och KRAV-märkt, som alla produkter från Kung Markatta är. Om du vill kan du just nu tävla om att vinna Kung Markatta produkter för 500 kr.

Lappen har kommentarer

Utställning med arga tvättstugelappar hos HSB

 

HSB har precis tagit över Nordiska Museets succéutställning om tvättstugans historia. Du som vill beskåda arga, konstiga, irriterade och underliga lappar från tvättstugor kan besöka utställningen på Fleminggatan 39 i Stockholm - HSB-huset.

Mer om utställningen hos HSB

Lappen har kommentarer

Boken åter i lager

 

Den första upplagan av "Arga Lappens Bästa" sålde slut med blixtens hastighet och ni är många som hört av er och undrat när nya exemplar kommer in.

Nu finns rykande färska böcker åter att köpa via exemplevis adlibris.se och i din lokala bokhandel.

Trevlig helg!

Lappen har kommentarer


Arga Lappens Bästa som julklapp

 

Vet du vad du ska köpa i julklapp till dina anställda eller kompisgänget?

Vi erbjuder dig att köpa större partier (>20 exemplar) av boken Arga Lappens Bästa till förmånligt pris direkt från förlaget. Är du intresserad, skicka då ett mail till argalappen@hotmail.com med din adress och hur många exemplar du vill ha. Ange "Beställning" på ämnesraden.

Lappen har kommentarer

"Arga Lappens Bästa"

 

Nu är boken "Arga Lappens Bästa" äntligen här, fullspäckad med guldkornen från www.argalappen.se samt kryddad med tidigare helt opublicerade bidrag. Redan nu kan du köpa ditt exemplar via adlibris.se, bokus.se eller bokia.se. Inom en snar framtid kommer boken även att återfinnas på välsorterade bokaffärer runt om i landet.

Gå och köp för f**n !%&¤#!!

Lappen har kommentarer

Bläddra mellan bidragen

 

På allmän begäran går det nu att bläddra från ett bidrag till "nästa" och "föregående" genom att använda de klickbara länkarna. Testa och hör av er med eventuella kommentarer!

Lappen har kommentarer


Semestertider

 

Under den närmaste tiden kommer argalappen.se att uppdateras aningen mindre frekvent på grund av semestertid på redaktionen. Den mediokra kvalitén på inläggen kommer dock att bestå, var så säkra.

Glad sommar!

Lappen har kommentarer

Hur kan argalappen.se bli bättre?

 

Har du idéer på hur man skulle kunna göra argalappen.se till en ännu roligare sida? Tycker du att inläggen är för glada, rubrikerna för långsökta eller att det saknas läsartävlingar?
Om så är fallet, skicka då dina förslag på förbättringar till argalappen[at]hotmail.com och skriv "förslag" i meddelanderutan.

Tackar på förhand!
/Redaktionen

Lappen har kommentarer

Julvila

 

ArgaLappen.se tar ett par dagars uppehåll över julhelgen och kommer tillbaka med full kraft i mellandagarna. God Jul!

Lappen har kommentarer

Sida 1 2 3


© Arga Lappen
Vid intresse av att reproducera, publicera eller på annat sätt använda material från sidan, kontakta mig på emailadressen argalappen [at] hotmail.com.