Nyheter

Arga Lappen nu även på vk.se

 

Nu kan man även se RSS-flödet från Arga Lappen på vk.se:s nöjesportal om man så önskar.

Till vk.se/nöje

Lappen har kommentarer


Bildupplösning och storlek

 

Då och då får jag mail angående att texterna på vissa av bidragen är svår att läsa, eller att bildstorleken är för liten. Ni som insett att det går att klicka på bilderna för att få upp dem i icke komprimerat format; tycker även ni att detta är ett problem? Maila eller kommentera gärna.

Lappen har kommentarer

Spanarn rasar över Arga Lappens brist på humor

 

Följ korståget på länken nedan. Har han rätt eller fel?

Spanarns diss

Lappen har kommentarer


Semestertider

 

Trots den stundande semestern är ambitionen att argalappen.se även under de kommande veckorna ska uppdateras med ett nytt bidrag per dag. Om denna ambition inte lyckas uppfyllas fullt ut hoppas jag att ni har överseende med detta.

Fortsatt trevlig sommar!

Lappen har kommentarer

Vad är det jag startat igång?

 

En konsekvens av Arga Lappens nyvunna popularitet verkar vara att den allmänna lappskrivarinspirationen har fått en nytändning hos Svenska folket. Titta in på länken nedan för ett extremt exempel:

Pseudonaja

Lappen har kommentarer

Dela på Facebook

 

Nu kan ni enkelt dela med er av era favoritlappar på facebook. Klicka på inläggsrubriken och sedan på ikonen "dela på facebook". Klart å betart!

Lappen har kommentarer


Men, åååh...Varför kommer inte min lapp med?

 

Jag får många mail för tillfället från läsare som känner sig svikna, desillusionerade och bittra över att just deras bidrag ännu ej dykt upp på argalappen.se.

Om du känner dig träffad, snälla hav förtröstan. Drivor av sköna bidrag ligger redo att publiceras på bloggen framöver och någonstans långt där inne i högen ligger även ditt kära foto och väntar tålmodigt på sina 15 minuter i rampljuset. Din tid kommer!

Lappen har kommentarer

Topplistan listar era favoritlappar

 

Ni kan nu kolla in vilka lappar som fallit er läsare mest i smaken under fliken "läsarnas favoriter". Vissa av de gamla inläggen har ännu inte fått tillräkligt med röster för att ingå i topplistan, så det gäller att ni gräver i arkivet och ger support till just era favoritbidrag.
Håll till godo!

Lappen har kommentarer

Röstningsfunktionen uppe

 

Nu är röstningsfunktionen igång, så fatta musen och döm bidragen skoningslöst! En topplista baserat på era läsarröster kommer att dyka upp på sidan strax.

Lappen har kommentarer

Sida 1 2 3


© Arga Lappen
Vid intresse av att reproducera, publicera eller på annat sätt använda material från sidan, kontakta mig på emailadressen argalappen [at] hotmail.com.